Un site are succes și este faimos dacă are trafic și activitate. Pentru a-ți atrage vizitatorii pe propriul site va trebui să depui puțin efort și anume să îl promovezi eficient. Oamenii știu că trebuie să facă asta, dar nu o fac într-un mod care să funcționeze aducând rezultate. Trebuie ca webmasterii sau cei care se ocupă de partea de SEO să înțeleagă faptul că promovarea este totuși un proces de lungă durată. Poti citi despre Promoții la VladCazino și vei vedea o campanie de calitate.

7 metode de promovare pe care va trebui să le încerci

  • 1. Postări în grupurile de Facebook

Deși nu te-ai gândi că au mare efect, de fapt, postarea regulată în grupurile de Facebook este o metodă simplă și rapidă de a atrage trafic pe site-ul tău. Toată lumea știe că Facebook este cea mai iubită rețea de socializare și, de asemenea, este gratuită. De aici, tot felul de oameni vor veni pe site-ul tău curioși să vadă cine ești și ce gândești.

  • 2. Crearea de conținut pentru site-uri de tutoriale

Articolele de tip DIY prind tot mai mult la public deoarece le oferă sfaturi concrete despre cum pot să facă anumite lucruri cu propriile mâini și mai ales le dau încredere în ei. Unele articole te învață prin text și imagini cum să gătești, pe când altele te pot inspira să lucrezi la noi proiecte de bricolaj.

O metodă și mai inedită de a crea conținut care să atragă trafic este să te filmezi făcând acele lucruri, asta dacă nu ai fobie de cameră.

  • 3. Utilizează hashtag-urile cu încredere

Hashtag-urile îți pot aduce pe site oameni din diverse grupuri doar pentru că ai folosit hashtag-ul potrivit. Adaugă măcar un hastag postărilor în care îți anunți și promovezi articolele de pe blog sau site. Vei vedea rapid rezultatele și vei fi uluit de cât de simplu poți să te promovezi corect.

  • 4. Folosește Google Alerts fără frică

Google Alerts este o modalitate de a te ține la curent cu cele mai noi trenduri din nișa ta. Astfel, îți poți seta rapid câteva alerte pentru cuvintele cheie scurte sau lungi care te interesează și vei primi notificări despre tot ce se postează pe acel subiect.

  • 5. Fă legături între nou și vechi

Dacă unele articole vechi au avut succes la publicul țintă, te poți folosi de ele făcând referiri directe din articolele noi pe care le vei scrie. Este bine să revizuiești articolele vechi și apoi să anunți publicul că ai mai adăugat ceva. Astfel, motoarele de căutare vor vedea că ai backlink-uri de calitate și îți vor indexa mai bine articolele noi.

  • 6. Folosește forța unui plugin SEO de calitate

Succesul unui site depinde de cât de bine a fost optimizat pentru motoarele de căutare. Fiecare pagină trebuie optimizată pentru motoarele de căutare pentru a atrage cât mai mult trafic din căutările Google. Un plugin de calitate te va ajuta să ajungi cât mai sus în rezultatele unei căutari și ai șanse mai mari să ai vizitatori.

  • 7. Existența unui conținut actualizat

Toate articolele despre promovarea unui blog te vor sfătui să postezi conținut de calitate, actualizat și relevant pentru cititorii tăi. Fii în pas cu tendințele actuale și cu ce îi interesează pe utilizatori pentru a te asigura că îi vei atrage pe site și apoi fideliza. Articolele tale va trebui să fie unice și ușor de citit.

Sperăm că aceste sfaturi să te ajute să te promovezi eficient!