office@doubledesign.ro     contact
suna acum 0749.768.216Optimizare SEO

Ce este optimizarea SEO ?

Optimizarea SEO (Search Engine Oprimization) este suma tuturor catiunilor efectuate asupra unui site pentru al pozitiona cat mai bine intre rezultate motoarelor de cautare (Google, Bing etc.) tinand cont de regulile impuse de acestea avand ca obiectiv imbunatatirea algoritmilor proprii pentru a reda rezultate cat la exacte si satisfacatoare. Optimizarea SEO se imparte in doua categorii principale : SEO On Site (On Page) si SEO Off Site (Off Page).

SEO On Site

Optimizarea in paginile site-ului se refera la crearea paginilor web respectand niste standarde, folosind tagurile meta corespunzatoare si optimizand continutul site-ului in functie de cuvintele cheie pentru care ne dorim ca rezultatele cautarilor in motarele de cautare sa fie cat mai satisfacatoare. Alegerea cuvintelor cheie este cel mai important pas in cadrul analizaei initiale.

Seo Off Site

Optimizarea in afara paginilor site-ului este de asemenea la fel de importanta. Analizarea concurentei este principalul pas in otimizarea inafara site-ului. Optinerrea de link-uri de calitate prin inscrierea in motoarele de cautare, administrarea unor conturi pe principalele retele de socializare (Facebook, Twiter, Instagram, Pintelest, LinkedIn etc.), publicarea unor articole relevante pe bloguri si altele sunt pricipalele tehnici de otimizare "Off Site".

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare trebuie sa inceapa odata cu proiectarea acestui si nu se termina niciodata.